Abonner

Parfumeanmeldelse af Luv Don’t be chy

Sukkersød forførelse

Anmeldelse af Killians, Luv don’t be chy, baseret på Love, don’t be shy By Kilian

 

Killians, Luv don’t be chy fra Eliteparfumer er inspireret af Love, don’t be shy, der er en del af L’oeuvre Noire-serien fra By Kilian. Et luksus-mærke, hvor man virkelig betaler for de velduftende dråber. “Don’t be shy” er “undertitlen” på denne parfume, og det kan man godt forstå. For man skal virkelig ikke være genert eller have noget imod at få opmærksomhed på grund af sin parfume. For det her er en parfume, der vil dele vandene.

 

Med det samme, jeg tager hætten af, er der ingen tvivl – det her er en SØD duft. Det vælter ud af flasken med dufte af sukker, karamel, vanilje, candyfloss og alt muligt andet sødt. Men der er også noget, der drager, og jeg får straks lyst til at udforske denne duft mere.

Ved første påføring blandes det søde med blomsterdufte. Jeg kan dufte neroli og bergamotte sammen med roser og jasmin, og helt i baggrunden er der også noget andet. Noget, som det er svært at sætte en finger – eller en næse! – på. Men det er noget vildt og spændende. Helheden af denne duft er ret fantastisk. Også selvom den er noget af det sødeste, jeg nogensinde har duftet. Det er som at stå inde i en slikbutik, der også bager kager, og hvor der ligger en blomsterbutik lige ved siden af.

 

Eksotisk og forførende

Efter lidt tid, hvor parfumen har “sat sig”, kommer den vilde og anderledes baggrundsduft mere i forgrunden. Det er noget eksotisk og forførende, som virkelig er med til at knække sødmen i denne duft og gøre den til noget andet end bare en sød teenager-parfume. Normalt er jeg ikke meget til supersøde og sukkeragtige dufte, men Luv, don’t be chy er faktisk en rigtig spændende duft, som jeg slet ikke kan lade være med at vende tilbage til. For mig er det her en duft, man bruger, når man har lyst til at stå lidt ud og være lidt anderledes, og når man virkelig ikke er bange for, hvad andre mon tænker. Det er en tung duft, så jeg vil mene, den er perfekt til efterår og vinter, hvor man godt kan trænge til noget sødt og varmt.

 

Luv, don’t be chy kan købes i spray form her.

Luv, don’t be chy kan købes i olie form her


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/parfumebloggen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
2 Kommentarer
Efterlad et svar

blog indlæg

Parfumeanmeldelser

Kontaktoplysninger

Buddinge Hovedgade 163
2860 søborg

Webshop: www.eliteparfumer.dk
e-mail : info@eliteparfumer.dk
FB: www.facebook.com/eliteparfumer

Email subscription

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage nye indlæg & gode tilbud
Name
Email *