Abonner

Parfumeanmeldelse af Alluring Sport

Sporty duft til unge fyre

Anmeldelse af Alluring Sport, inspireret af Chanels Allure Homme Sport.

Alluring Sport fra Eliteparfumer er inspireret af Chanels Allure Homme Sport, og som det er ret tydeligt med navnet er dette en rigtig sporty duft til mændene.

Med det samme hætten kommer af flasken, fornemmer man, at det her er en rigtig frisk duft. Og da min mand får den på håndleddet vælter det frem med friske citrus- og havnoter. Det er en duft, der bare skriger mand med stort M. Der er også en lille smule sødme i, som kommer fra tonkabønne, som sammen med træ- og musk-noter og lidt peber giver et dejligt afbalanceret duftbillede.

”Det er en meget ren duft,” siger min mand. Og det kan jeg godt følge ham i. Man kan godt få billeder på nethinden af nyvasket skinnende hvidt vasketøj ,der blafrer på tørresnoren i en havbrise her. Citrus og havnoter går ofte igen i herre parfumer, hvilket godt kan få sådanne dufte til at virke lidt gennemsnitlige. Så hvis man ikke lige har lyst til en duft, som er tung, meget speciel og som får én til at stikke ud i mængden, så er Alluring Sport et sikkert bud på en klassiker, som i hvert fald ikke fornærmer nogen.

Frisk og opkvikkende efter træning
”Jeg forstår godt, at den har fået det sporty navn, for det her er en duft, som det er dejligt at tage på efter sport eller træning. Frisk og ren og opkvikkende – lige hvad man har brug for. Men ikke en duft man tager på til at gå i byen eller til vigtige arbejdsmøder. Jeg tror, at den er rigtig god til unge mænd, som går meget op i sport og træning – eller som gerne vil signalere, at de gør det” siger min mand.

Som kvinde synes jeg, at parfumen dufter dejligt frisk og er meget behagelig at være i selskab med. Den lever i hvert fald 100% op til sit sporty navn.

Alluring sport fås som eau de parfume spray her

&

som ren parfume olie her

 

Andre parfumeanmeldelser:

Parfumeanmeldelse af shanelle blue

Parfumeanmeldelse af creedz aventis

Parfumeanmeldelse af John Paul


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/parfumebloggen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
Efterlad et svar

blog indlæg

Parfumeanmeldelser

Kontaktoplysninger

Buddinge Hovedgade 163
2860 søborg

Webshop: www.eliteparfumer.dk
e-mail : info@eliteparfumer.dk
FB: www.facebook.com/eliteparfumer

Email subscription

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage nye indlæg & gode tilbud
Name
Email *