Abonner

Black Afghano Parfumeanmeldelse

En mørk og mystisk duft

Anmeldelse af Afghanos, inspireret af Black Afgano fra Nasomatto

Afghanos fra Eliteparfumer er inspireret af Black Afgano fra Nasomatto og er en unisex-duft, så den kan bruges af både mænd og kvinder.

Det er tydeligt med det samme, jeg tager hætten af flasken, at det her er en meget kraftig parfume. En duft af stærk røgelse og noget træ-agtigt er det første, der rammer min næse.

På mit håndled er det stadig en meget kraftig og røget duft med stærke noter af træ, harpiks, nåleskov og muld. Parfumen fremmaner billeder af en tur i skoven på en efterårsdag, hvor bladene og mulden er i forrådnelse. For mig er dette helt sikkert en mørk og sort duft, som samtidig er fuld af mystik og spænding.

Efter parfumen har siddet et stykke tid og er tørret ind, er den knapt så kraftig og overvældende, men stadig en meget potent duft. Der dukker også nogle nye noter af tobak op, som faktisk er ret behagelige og giver noget varme og blødhed til duften.

Både til mænd og kvinder
Jeg ser ikke det her som en traditionel feminin eller maskulin duft. Den er helt sin egen, og jeg kan snildt se både en mand og en kvinde bære denne parfume. På den måde lever den absolut op til sit unisex-mærkat. Det er nok nærmere en duft til en bestemt type, som godt kan lide røgelse, mystik, og som måske er lidt goth-agtig. Når man læser om duften fra Nasomatto, beskrives den som en duft, der vil fremkalde det bedste fra hash-planten. Den duft dukker slet ikke frem på min hud, men måske associationen vil være der for nogle.

På grund af sit mørke og mystiske væsen, er dette helt sikkert en aften (natte!)-duft for mig. Alt for overvældende til daglig brug, og ganske sikkert en duft, der vil gøre dig bemærket. Hvis du er til røgelse, en tur i den våde efterårsskov, og lidt sort mystik, er dette helt sikkert en duft for dig!

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/parfumebloggen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
Efterlad et svar

blog indlæg

Parfumeanmeldelser

Kontaktoplysninger

Buddinge Hovedgade 163
2860 søborg

Webshop: www.eliteparfumer.dk
e-mail : info@eliteparfumer.dk
FB: www.facebook.com/eliteparfumer

Email subscription

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage nye indlæg & gode tilbud
Name
Email *