Abonner

Parfumeanmeldelse af Bonbons

Et raffineret bolsje

Anmeldelse af Bonbons, inspireret af Victor&Rolf Bonbon

 

Bonbons fra Eliteparfumer er inspireret af den forholdsvis nye Victor&Rolf-duft Bonbon. Som navnet antyder er det her en sød parfume – præcis som deres store hit Flowerbomb også er. Men selvom Bonbon helt klart er i familie med Flowerbomb, har den alligevel sit helt eget liv.

 

Da jeg først tager hætten af og dufter til parfumen, vælter det ud med en sød, karamel-agtig duft, som virker meget voldsom, med et lille hint af blomster i baggrunden. Men da jeg påfører den på mit håndled, sker der noget. Nu kommer der friske frugter og blomster med i det supersøde mix. Friske mandariner, appelsiner og ferskner blandes med jasmin og friske blomster og giver et dejligt pudret udtryk. Det er stadig en sød duft, men slet ikke sukkersød og overvældende. Faktisk virker duften næsten frisk og opfriskende. Væk er den supersøde eksplosion af karamel, som nu blot ligger i baggrunden og tilfører duften en tilpas sødme uden at tage overhånd.

 

Ikke bare en sukkersød teenageduft

Efter at parfumen har siddet lidt tid og er tørret ind, begynder der at snige sig nogle træ-agtige noter ind i billedet, som blander sig med varme og let krydrede noter. Blandingen af det søde, det friske, det pudrede og den skønne sandeltræ-note, der virkelig kommer til sin ret efter et stykke tid, er faktisk ret fantastisk. Jeg havde forventet en ultra-sød teenageagtig slikduft, hvor det sukkersøde overskyggede. Men det her er en ret kompleks, raffineret og meget feminin duft, som er lige så god til den modne kvinde som den unge teenager. Så på trods af navnet, som antyder en sukkersød slik-duft, sprudler Bonbon af frugt, blomster og jo, naturligvis også det søde sukkerstads, men som en behagelig note i baggrunden.

 

På grund af den sødme, der trods alt er i duften, ville jeg nok ikke bruge denne duft på en varm sommerdag, hvor det let kan blive for meget. Men på en blæsende, våd og kold efterårsdag er den helt perfekt. Den varmer og er frisk på én og samme tid. En skøn duft til både dag og aften, til hverdag og til fest.

 

Bonbons kan købes som 30ml eau de parfume spray her

Bonbons kan købes som 10ml Parfumeolie her

 

Læs Også

 

Parfumeanmeldelse af Flowerbompz

Parfumeanmeldelse af Luv dont be chy

Parfumeanmeldelse af Daisees


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/parfumebloggen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
2 Kommentarer
Efterlad et svar

blog indlæg

Parfumeanmeldelser

Kontaktoplysninger

Buddinge Hovedgade 163
2860 søborg

Webshop: www.eliteparfumer.dk
e-mail : info@eliteparfumer.dk
FB: www.facebook.com/eliteparfumer

Email subscription

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage nye indlæg & gode tilbud
Name
Email *