Abonner

Parfumeanmeldelse af Cherries In The Air

Der er friske og søde kirsebær i luften 

Anmeldelse af Cherries In The Air, inspireret af  Escadas Cherry In The Air

Cherries In The Air fra Eliteparfumer er inspireret af Cherry In The Air fra Escada. Som navnet antyder er der her tale om en parfume med stor fokus på kirsebær.

Det er da også duften af kirsebær, der først møder mig, da jeg tager hætten af parfumen og dufter til den. Ofte kan parfumer, der skal dufte af kirsebær godt komme til at dufte enten meget syntetisk eller som super søde syltede kirsebær, der næsten bliver marcipanagtige at dufte til. Men med Cherries In The Air får man rent faktisk duften af søde og friske kirsebær.

Ved første påføring er det så absolut kirsebærrene, der dominerer. Sammen med duften af mandarin og et strejf af blomster og nyslået græs i baggrunden. Men der dukker også hurtigt noget sødt op i duften. Vanilje som på en eller anden måde sammen med frugt- og blomsternoterne kommer til at dufte helt pudret.

Efter lidt tid bliver kirsebærduften lidt dybere i det og ikke helt så superfrisk som i starten. Som et kirsebær, der modnes i solen og bliver helt dybt mørkerødt og saftigt. Der kommer også mere power på blomsterne. Mit håndled dufter lige nu som en skål potpourri i solen i en vindueskarm, hvor vinduet står åbent og duften fra en frugtplantage strømmer ind. Det er en dejlig og simpel duft, som er sommeragtig og nem at have på.

En ung duft
Det er ikke en duft, der ændrer sig og udvikler sig særlig meget. Jeg fornemmer helt svagt nogle musk og trænoter i baggrunden efter parfumen er tørret helt ind og har siddet et stykke tid, men det er frugte, og det søde og pudrede, der fortsat dominerer.

Jeg kunne forestille mig, at denne duft ville være populær blandt helt unge piger. Der er noget ungt og uskyldigt over den, og det er en super frisk og ligetil parfume. For mig skriger den forår og sommer, og det er en dejlig duft at have på om dagen, men jeg kunne ikke forestille mig at bruge den til fest eller andre store begivenheder.

Køb Cherries in the air i 30ml edp.

 

Læs også

 

Parfumeanmeldelse af Bonbons

Parfumeanmeldelse af Millionaire ladies

Parfumeanmeldelse af Flowerbompz


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/parfumebloggen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
Efterlad et svar

blog indlæg

Parfumeanmeldelser

Kontaktoplysninger

Buddinge Hovedgade 163
2860 søborg

Webshop: www.eliteparfumer.dk
e-mail : info@eliteparfumer.dk
FB: www.facebook.com/eliteparfumer

Email subscription

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage nye indlæg & gode tilbud
Name
Email *