Abonner

Parfumeanmeldelse af Creedz Aventis

En frisk duft til stærke mænd

Anmeldelse af Creedz Aventis, inspireret af Aventus fra Creed

 

Creedz Aventis fra Eliteparfumer er inspireret af én af de helt store bestsellers fra parfumehuset Creed, nemlig herre-colognen Aventus. Duften skulle være inspireret af Napoleon og hans styrke, magt og romancer. Det her er en duft for en stærk mand, der tør være sig selv og ikke er bange for at dufte lidt anderledes end så mange andre mænd

 

Ved første snif er det helt tydeligt, at dette er en mandeduft. En maskulin duft breder sig ved påføring, men det er en maskulin duft, der er fyldt med en frugtagtig friskhed, som man ikke ofte finder i mange typiske herredufte. Jeg har fået lov til at bruge min mand som forsøgskanin, og på hans håndled fornemmer jeg friske citrusfrugter blandet med ananas, solbær og æble, som bliver gjort dybt maskuline af noter af røgelse, læder og mos. Det gør duften virkelig unik. Det her er en blanding, som jeg aldrig har duftet før. Men den er virkelig behagelig, og jeg kan slet ikke holde op med at gå og dufte til min mand hele tiden.

 

Da parfumen er tørret ind, udvikler duften sig og får et lidt dybere udtryk. Der kommer mere patchouli ind over, og jeg kan også dufte noget næsten mynteagtigt. Helt i baggrunden fornemmer man også en smule blomster, som rose og jasmin. Men frugterne er stadig med helt i front og gør, at duften fortsætter med at virke frisk hele dagen igennem.

 

Min mand er blevet super glad for den her duft – og det er jeg også! Jeg synes, det er en helt unik duft, som er både frisk og ultra maskulin på samme tid. Den dufter helt fantastisk på min mand, og jeg bliver næsten helt nyforelsket i ham hver gang, jeg dufter den på ham. Hvilket han vist ikke har de store protester imod!

 

– Det er en dejlig frisk mosagtig duft, som virkelig holder længe på huden. Den har gjort det nemt at dufte både godt og maskulint på samme tid, siger han.

Creedz Aventis kan købes her

Læs Også

 

Parfumeanmeldelse af Inveectus

Parfumeanmeldelse af Ajmal, 1001 Nat


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/parfumebloggen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
2 Kommentarer
Efterlad et svar

blog indlæg

Parfumeanmeldelser

Kontaktoplysninger

Buddinge Hovedgade 163
2860 søborg

Webshop: www.eliteparfumer.dk
e-mail : info@eliteparfumer.dk
FB: www.facebook.com/eliteparfumer

Email subscription

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage nye indlæg & gode tilbud
Name
Email *