Abonner

Parfumeanmeldelse af Daisees

Friske sommerblomster i flor

Anmeldelse af Daisees, inspireret af Marc Jacobs Daisy

 

Daisees fra Eliteparfumer er inspireret af Marc Jacobs Daisy – en populær ny-klassiker i parfumeverdenen. En parfume der, trods navnet, ikke dufter af marguerit (som Daisy betyder), men som dog alligevel er en rigtig frisk blomsterduft.

 

Det første, der rammer min næse, er friske sommerblomster og noget citrusfrugt. Jeg får straks lyst til at prøve den på – friske blomsterdufte plejer altid at være et hit hos mig! Ved påføring kommer der endnu flere duftnoter frem. Først de friske blomster – jeg fornemmer især viol, gardenia og jasmin – og derefter frisk frugt. En fantastisk sommerblanding af solmodne jordbær og frisk citrus leder tankerne hen på en varm sommerdag. Efter et lille stykke tid kan jeg faktisk fornemme duften af nyslået græs i solskinnet på mit håndled. Jeg bliver glad og får lyst til at danse ud i sommervejret – også selvom regnen i virkeligheden styrter ned udenfor. Den her duft får mig virkelig i sommerhumør.

 

Opfriskende på en varm sommerdag

Da parfumen er tørret helt ind, fornemmer man en base af noget moskus og træ-agtigt i duften. Det blander sig dejligt med den friske og frugtagtige blomsterduft og giver lidt dybde til parfumen uden at blive for tung. Daisees er virkelig en dejlig frisk duft, der er ligetil og nem at bruge. Faktisk virker den helt opfriskende på en varm sommerdag, hvor andre tungere parfumer nemt kan komme til at virke dominerende og fylde for meget.

 

Det her er den perfekte duft til dig, der er vild med friske og lette blomsterdufte. Det er en ung og ukompliceret duft, som især egner sig godt til brug om sommeren og om dagen generelt. En skøn hverdagsduft, som det er svært at blive træt af.

 

Daisees kan købes som spray her.

Daisees kan købes som kraftig parfume olie her


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/parfumebloggen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
2 Kommentarer
Efterlad et svar

blog indlæg

Parfumeanmeldelser

Kontaktoplysninger

Buddinge Hovedgade 163
2860 søborg

Webshop: www.eliteparfumer.dk
e-mail : info@eliteparfumer.dk
FB: www.facebook.com/eliteparfumer

Email subscription

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage nye indlæg & gode tilbud
Name
Email *