Abonner

Parfumeanmeldelse af Flowerbompz

En sød blomsterbombe

Anmeldelse af Flowerbombz, inspireret af Flowerbomb by Victor & Rolf

Af Camilla Tjellesen-Little

 

Flowerbombz fra Eliteparfumer er inspireret af Flowerbomb by Victor & Rolf – én af de temmelig dyre parfumer på markedet. Som navnet antyder, er der her tale om en eksplosiv duft. Men ikke blot af blomster, som man ellers godt kunne tro ud fra navnet. Det her er en meget kompleks duft med mange forskellige nuancer, der udvikler sig konstant.

 

Ved første snif dufter parfumen ekstremt overvældende sød. Det er en næsten karamelagtig duft, der møder mig. Men efter at have påført duften, dukker blomsterne op i baggrunden. Det er som om, en stor blandet blomsterbuket har forvildet sig ind i en slikbutik. Og det er absolut ikke en ringe blanding! I takt med at duften begynder at sætte sig og tørre en smule, kommer der flere og flere nuancer frem, bla. bergamot, og jeg bliver mindet om en skøn kop earl grey te, som også dufter fremragende af bergamot.

Efter lidt mere tid er det som om, duften udvikler sig igen og bliver dybere og mere intens. Jeg kan nu dufte noget patchouli og røgelses-agtigt, som giver endnu mere dybde til duften.

 

En stærk og dominerende duft

Efter et par timer er det blomsterduftene, der står stærkest tilbage, dog stadig med den karamel-agtige sødme og noget mørkere og mere intenst patchouli i baggrunden.

Det her er en stærk og intens duft, som det er svært at komme udenom. Man skal være klar til at bære den, for det er en tung duft, som holder ved, og som godt kan virke dominerende.

 

Hvis man er til søde dufte, iblandet en kompleks buket af blomster, bergamot og patchouli, så er det her den perfekte duft. Det er en spændende duft, som udvikler sig mange gange i løbet af dagen. Derfor bliver man ikke træt af den efter et par dages brug, som man kan med andre mere simple parfumer.

 

På trods af navnet er dette ikke en let blomsterduft. For mig er det mere en vinterduft, og en duft jeg ville tage på til fest.

 

Køb flowerbompz som eau de parfume spray her.

Køb flowerbompz som kraftig parfumeolie her


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/parfumebloggen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
3 Kommentarer
Efterlad et svar

blog indlæg

Parfumeanmeldelser

Kontaktoplysninger

Buddinge Hovedgade 163
2860 søborg

Webshop: www.eliteparfumer.dk
e-mail : info@eliteparfumer.dk
FB: www.facebook.com/eliteparfumer

Email subscription

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage nye indlæg & gode tilbud
Name
Email *