Abonner

Parfumeanmeldelse af Golden Musk

En gylden duft med eksotiske indslag

Anmeldelse af Golden Musk.

Golden Musk fra Eliteparfumer er en unisex-parfume med et orientalsk pift og er en af de bedst sælgende dufte fra firmaet.

Golden Musk er ikke inspireret af en kendt parfume, og den dufter da heller ikke som noget, jeg har oplevet før. Da jeg tager hætten af flasken er det en eksotisk, sød, varm og gylden vaniljeduft, der møder mig. En duft man virkelig får lyst til at prøve på!

Ved første påføring er det sødmen fra vanilje og noget, der minder om honning og amber, der først stikker ud. Men så dukker der pludselig noget helt andet op i baggrunden, som ændrer duften totalt. Der er helt klart noget dyb og varm musk i duften, og jeg fornemmer også nogle træ-agtige noter – næsten som savspåner – men der er også en skarp og lidt metallisk note, som virker ret speciel. Men efter parfumen har siddet lidt, ændrer det sig igen og bliver til en dejlig dyb og eksotisk baggrund til det søde og varme, som holder godt ved. Og der har sørme også sneget sig nogle blomsternoter ind, som giver en skøn balance i duften.

Virker godt til begge køn

Efter et stykke tid står man tilbage med en duft, der varer rigtig godt ved, og som har efterladt et dejligt sødt, krydret og pudret duftindtryk på huden. Man forstår godt navnet, for det er virkelig en duft, som mere end nogen anden duft, jeg har oplevet, dufter ”gyldent”. Der er en varme og sødme i den som ikke bliver kvalm, men som man bliver rigtig glad af at dufte til.

Netop fordi duften er så anderledes end mange andre dufte, kan jeg godt forstå, at den har fået et unisex-mærkat. Det er ikke en typisk moderne herreduft, men den er heller ikke udpræget feminin, så jeg vil klart mene at begge køn kan bære den. Mange parfumer kan virke oplagte til en bestemt årstid, men Golden Musk vil virke gylden og eksotisk på en solrig forårs- eller sommerdag og varmende og hyggelig på en kold efterårs- eller vinterdag.

 

Find Golden musk & mange andre lækre parfumer & dufte her

 

Læs Også anmeldelser af andre unisex dufte her

 

Parfumeanmeldelse af Ajmal, 1001 Night

Parfumeanmeldelse af Laylatees

Parfumeanmeldelse af Pears & freezias

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/parfumebloggen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
Efterlad et svar

blog indlæg

Parfumeanmeldelser

Kontaktoplysninger

Buddinge Hovedgade 163
2860 søborg

Webshop: www.eliteparfumer.dk
e-mail : info@eliteparfumer.dk
FB: www.facebook.com/eliteparfumer

Email subscription

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage nye indlæg & gode tilbud
Name
Email *