Abonner

Parfumeanmeldelse af Goorlanes Insolente

En uforskammet (god) duft

Anmeldelse af Goorlanes Insolente, inspireret af Insolence fra Guerlain

 

Af Camilla Tjellesen

 

Insolente fra Eliteparfumer er inspireret af den efterhånden klassiske parfume Insolence fra parfumehuset Guerlain. Insolence betyder uforskammethed eller respektløshed. Og det her er da virkelig også en helt speciel og anderledes duft, der stikker ud fra mange af de andre generiske dufte på parfumehylderne – præcis som en rapkæftet teenager stikker ud i en klasse af ellers velopdragne børn. Men det er på den gode måde, og en respektløshed man kun kan sætte pris på. Her bliver der gjort op med, hvordan en klassisk og tidsløs parfume skal dufte.

 

Det første, der møder min næse, er violer. Friske og lidt frække violer, som har en parfumeret og pudret duft. Ved første sprøjt fornemmer man også noget sødt i baggrunden. Ikke sukkersødt, mere noget vanilje iblandet friske bær. Duften udvikler sig ret hurtigt, og der kommer en dybere base af sandeltræ – som for mig altid dufter af blyanter, der netop er blevet spidsede, og som minder mig om min morfars værksted, da jeg var barn.

 

Violer i sneen

På mig udvikler Insolente sig ikke så meget mere efter den første halve times tid – og det kan jeg faktisk meget godt lide ved den her duft. For jeg er vild med den umiddelbare og “in your face”-agtige duft, der kommer ud af flasken. Det er en duft af pudrede violer, der titter op af sneen, der er ved at smelte på en de sene vinterdage, hvor man endelig fornemmer, at solen er ved at få magt, og at foråret er lige om hjørnet.

 

Hvis du er til lidt anderledes blomsterdufte, der både formår at dufte feminint og sødt, samtidig med at have noget mere maskulint og jordnært i sig, så er Insolente et godt bud. For mig er dette en duft, der har alle de rette kvaliteter til at kunne være en personlig signatur-duft. Jeg kan forestille mig at bære den på alle tider af året, og den kan bruges både til hverdag og fest.

 

Køb insolente insolente her


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/parfumebloggen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
Efterlad et svar

blog indlæg

Parfumeanmeldelser

Kontaktoplysninger

Buddinge Hovedgade 163
2860 søborg

Webshop: www.eliteparfumer.dk
e-mail : info@eliteparfumer.dk
FB: www.facebook.com/eliteparfumer

Email subscription

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage nye indlæg & gode tilbud
Name
Email *