Abonner

Parfumeanmeldelse af Gucci Bamboo Inspireret parfume

Frisk grøn bambus

Anmeldelse af Goochi Bamboo, inspireret af Gucci Bamboo

Goochi Bamboo fra Eliteparfumer er inspireret af en af Guccis nyere dufte, Bamboo.

Det første, der slår mig, da jeg tager hætten af flasken og tager et første snif, er at det her er en grøn duft. Altså, den dufter grønt. Væsken i flasken er klar, som de fleste andre parfumer fra Eliteparfumer, jeg har prøvet. Men det er en frisk og rar forårsgrøn duft, der vælter ud og som jeg virkelig får lyst til at prøve på med det samme.

På mit håndled dufter parfumen stadig frisk og grøn. Her er dejlige pudrede hvide forårsblomster blandet med nyslået græs og citrus. Det er en meget opløftende duft, som jeg bliver helt glad i låget af.

Efter lidt tid på huden sniger der sig noget sødme ind i duften fra vanilje, og det slår mig, at citrusduften er bergamotte, som altid minder mig om min yndlings-te, Earl Grey.  Der dukker billeder op på min indre nethinde af en picnic i græsset på en solrig forårsdag med blomster og velduftende te.

En velbalanceret duft

Da parfumen er tørret helt ind og har siddet noget tid, er der en skøn duft af sandeltræ og amber på mit håndled, som giver noget dybde til en ellers super frisk duft. Vaniljen bliver også dybere i sit udtryk, og det er en meget behagelig og frisk duft, som står tilbage.

Jeg er ret vild med den her duft. Den er nem og ukompliceret og har måske ikke den vilde dybde, som andre mere komplicerede dufte kan have. Men det er en virkelig velbalanceret duft, som for mig er lige i skabet! Helt klart en forårs/sommer-duft som er perfekt på en glad solskinsdag. Og er der ikke solskin i forvejen, så kan man næsten fremprovokere det i sit sind med denne glade og friske duft.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/parfumebloggen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
Efterlad et svar

blog indlæg

Parfumeanmeldelser

Kontaktoplysninger

Buddinge Hovedgade 163
2860 søborg

Webshop: www.eliteparfumer.dk
e-mail : info@eliteparfumer.dk
FB: www.facebook.com/eliteparfumer

Email subscription

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage nye indlæg & gode tilbud
Name
Email *