Abonner

Parfumeanmeldelse af huge Bosses, The sent

En ny klassisk herreduft

Anmeldelse af Bosses, The Sent, inspireret af Hugo Boss, The Scent

Bosses, The Sent fra Eliteparfumer er inspireret af Hugo Boss, The Scent – en af de nyere herredufte fra Hugo Boss.

Når man ligefrem kalder en duft for The Scent – altså simpelthen DUFTEN! – så er der en del at leve op til. Denne herreduft er i hvert fald allerede en rigtig klassisk herreduft. Når man først tager hætten af og dufter til den, er man ikke i tvivl om, at dette er en maskulin duft.

På min mands håndled er det noter af lavendel, læder og ingefær, der dukker op. Duften formår faktisk at være super maskulin og samtidig dejlig frisk, uden at skrige frisk sportsduft, som nogle herredufte godt kan. En af duftnoterne er maninka-frugt, som jeg aldrig har hørt om før, men der er noget frugt-agtigt over duften, som aldrig bliver for sødt. Sammen med ingefærnoten fungerer det faktisk ret godt som noget sødt og friskt til de lidt tungere lavendel- og læder-noter.

Mandig og stilsikker
Min mand siger umiddelbart om duften:
”Det er en frisk og velbalanceret duft. Den er meget klassisk og sikker. Den får mig til at føle mig mandig på en voksen og moden måde. Det her er en duft, som mænd i mange aldre kan bruge. Den virker hverken for ung og smart eller for gammeldags.”

Så på mange måder kan denne parfume faktisk godt leve op til sit navn. Den vil måske ikke vinde priser for mest innovative eller perfekte duft – men den dufter virkelig mandigt og klassisk, så jeg kan ikke forestille mig mange mænd, der ikke ville bryde sig om den. Et sikkert bud på en klassisk herreduft.

Min mand siger:
”Det her er en parfume, som jeg ville bruge på arbejdet. Den får mig til at føle mig professionel og stilsikker, og så er det en duft, der ikke ”fornærmer” nogen. Perfekt til arbejdsbrug!”

køb the sent i spray form –>

Køb the sent i oliebaseret form –>

 

Læs andre parfumeanmeldelser til herre:

Parfumeanmeldelse af Shannelle blue

parfumeanmeldelse af alluring sports

Parfumeanmeldelse af kreedz Avnetis

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/parfumebloggen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
Efterlad et svar

blog indlæg

Parfumeanmeldelser

Kontaktoplysninger

Buddinge Hovedgade 163
2860 søborg

Webshop: www.eliteparfumer.dk
e-mail : info@eliteparfumer.dk
FB: www.facebook.com/eliteparfumer

Email subscription

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage nye indlæg & gode tilbud
Name
Email *