Abonner

Parfumeanmeldelse af John Paul

En sød og kompleks herre-klassiker

Anmeldelse af John Paul Men, inspireret af Jean Paul Gaultier, Le Male

John Paul Men fra Eliteparfumer er inspireret af en absolut klassiker for mænd, nemlig Jean Paul Gaultier, Le Male.

Allerede når man tager hætten af denne parfume, fornemmer man, at det her er en duft med dybde og en del sødme. Også mere end man ofte dufter i herredufte, synes jeg.

Ved første spray er det især lavendel og vanilje, som virkelig gør sig gældende. Men den udvikler sig hurtigt, og der dukker mange forskellige duftnoter op i billedet. Faktisk så mange, at det kan være svært at skille dem ad. Der er helt sikkert nogle klassiske trænoter, som ofte bruges i herredufte, men der er også en del krydderier som kanel, kardemomme og kommen. Og så pludselig også en friskhed fra mynte midt i det hele. Det er virkelig en kompleks duft – men den drager, og man får lyst til at dufte mere til manden, der har den på.

Bliver bare bedre og bedre

Min mand er temmelig vild med den her duft. Han går konstant og dufter til sit håndled, efter han har fået parfumen på.

”Det er en dejlig maskulin duft, som har en form for renhed over sig, samtidig med at den også er sød. Den bliver bedre og bedre, jo mere man har den på, og den bliver ikke sådan lige kedelig,” siger han.

Jeg synes måske nok den er en smule sød, men han har ret – den bliver faktisk bedre og bedre, jo mere man dufter til den. Og det er dejligt med en herreduft, der tør at have så stor en kompleksitet over sig, og så mange forskellige noter.

Med sin megen sødme og lidt tunge udtryk, er det nok mere en efterårs- og vinterduft, end en duft, som virker forfriskende om sommeren.

”Det er en duft, som kræver sin mand. Men som jeg kunne forestille mig at bruge til både arbejde og fest,” siger min mand om den.

Køb john paul i 30 ml eau de parfume.

Køb john paul i 10 ml parfumeolie
Andre parfumeanmeldelser

Parfumeanmeldelse af Shanelle blue

Parfumeanmeldelse af Inveectus

Parfumeanmeldelse af Creedz, Aventis

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/parfumebloggen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
Efterlad et svar

blog indlæg

Parfumeanmeldelser

Kontaktoplysninger

Buddinge Hovedgade 163
2860 søborg

Webshop: www.eliteparfumer.dk
e-mail : info@eliteparfumer.dk
FB: www.facebook.com/eliteparfumer

Email subscription

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage nye indlæg & gode tilbud
Name
Email *