Abonner

Parfumeanmeldelse af Millionaire Ladies

Klassisk blomsterduft med varme

Anmeldelse af Millionaire Ladies, inspireret af Lady Million

 

Millionaire Ladies fra Eliteparfumer er inspireret af Lady Million fra Paco Rabanne – en kvinde-version af den kendte mandeduft 1 Million.

 

Det første indtryk jeg får, da jeg dufter til parfumen i flasken, er at det er en varm blomsterduft med dybde. Den originale parfume kommer i en guld-flakon, og man kan næsten fornemme det gyldne i duften allerede.

Efter at have taget parfumen på er det stadig en varm blomsterduft, der kommer frem. Jasmin, gardenia og orangeblomster danner en skøn buket, som er hjertet i denne duft. Jeg kan fornemme noget honning-agtigt, som er med til at give det varme, gyldne udtryk, samtidig med at frisk citrus blander sig og giver en god balance til duften. Efter lidt tid fornemmer jeg også noget frugt-agtigt helt i baggrunden.

Da parfumen er tørret ind og har sat sig, er der en undertone af patchouli, som giver et lidt dybere og mere raffineret udtryk. Og duften af den varme, gyldne honning kommer endnu mere frem.

 

Et sikkert hit

Det er en meget feminin duft. Varm og behagelig, og meget klassisk. Blandingen af friske hvide blomster, det varme og gyldne fra honning og amber, blandet med klassisk patchouli er meget elegant. Det er én af den slags dufte, som du kan give i gave til næsten hvilken som helst kvinde, uanset alder, baggrund og duftpræferencer, og som modtageren vil synes dufter godt. Den er meget sikker – og derfor måske også en lille smule kedelig. Der er ikke tale om nogen nyskabelse her. Men den dufter absolut dejligt!

 

Det er en duft, som jeg synes, kan bruges til næsten alt. Fordi den er så klassisk og genkendelig, vil den ikke støde nogen, så jeg ville bruge den til både arbejde, fornøjelse, hverdag og fest. Det varme, gyldne udtryk gør den især dejlig på en kold, våd og blæsende efterårsdag.

 

Millionaire Ladies kan købes her.

 

Læs også

 

Parfumeanmeldelse af bonbons

Parfumeanmeldelse af daisees

Parfumeanmeldelse af Goorlanes Insolente

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/parfumebloggen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
Efterlad et svar

blog indlæg

Parfumeanmeldelser

Kontaktoplysninger

Buddinge Hovedgade 163
2860 søborg

Webshop: www.eliteparfumer.dk
e-mail : info@eliteparfumer.dk
FB: www.facebook.com/eliteparfumer

Email subscription

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage nye indlæg & gode tilbud
Name
Email *