Abonner

Parfumeanmeldelse af Nector & Honey

Frisk frugt og honningsødme på en forårsdag

Anmeldelse af Nector & Honey, baseret på Jo Malones Nectarine Blossom & Honey

 

Nector & Honey fra Eliteparfumer er inspireret af duften Nectarine Blossom & Honey fra Jo Malone. Jeg er generelt ret stor fan af parfumerne fra Jo Malone (men ikke så stor fan a prisen!), og jeg skal være ærlig og sige, at det her var den parfume, jeg havde på den dag, jeg blev gift. Så den vil altid være noget helt særligt for mig.

 

Jeg var meget spændt på at dufte Eliteparfumers version af denne duft – og jeg blev ikke skuffet! Med det samme, jeg tog hætten af flasken, duftede jeg den friske duft af frugt og forår. Det første, der rammer min næse er duften af friske nektariner og ferskner. Det er en frisk og naturtro duft. Ikke kunstigt sød, men som duften, der opstår, når man skærer frisk frugt med vinduerne åbne på en af de første forårsdage. For sammen med duften af frugt, kommer der hurtigt noget grønt ind. Duften af spæde grønne blade på træerne og nyt friskt græs om foråret. Men også noget lidt mere sofistikeret, krydret og varmt sniger sig ind efter lidt tid og giver et indtryk af en ”voksen” parfume. Mange parfumer, der dufter af frugt, kan virke lidt for unge og pigeværelses-agtige. Men Nector & Honey har et mere voksent udtryk, samtidig med at være frisk og ren i duften.

 

En ”ren” duft

I takt med at parfumen tørrer på huden, forsvinder duften af super frisk frugt en smule, og parfumen udvikler sig til at være en varm og spændende, men stadig frisk og forårsagtig duft. For mig er det her en duft, man bliver glad og varm indeni af. Det er en “ren duft”. Som vasketøj, der blafrer i vinden på en solrig forårsdag. Som solmoden frisk frugt og grønt græs på årets første skovtur. Og som den helt perfekte parfume at have på. når man går ned af kirkegulvet i sin smukke hvide brudekjole. I hvert fald for mig! Som sagt vil den her duft altid minde mig om min bryllupsdag, men det er så frisk og skøn en duft, at jeg sagtens kunne finde på at bruge den til både hverdag og fest. En rigtig frisk forårsduft for dig, der elsker frisk frugt og solrige forårsdage.

 

Nector & Honey kan købes her.

 

Læs også

 

Parfumeanmeldelse af Pears & Freezias

Parfumeanmeldelse af Flowerbompz

Parfumeanmeldelse af Daisees


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/parfumebloggen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
Efterlad et svar

blog indlæg

Parfumeanmeldelser

Kontaktoplysninger

Buddinge Hovedgade 163
2860 søborg

Webshop: www.eliteparfumer.dk
e-mail : info@eliteparfumer.dk
FB: www.facebook.com/eliteparfumer

Email subscription

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage nye indlæg & gode tilbud
Name
Email *