Abonner

Parfumeanmeldelse – Shanelle Blue

Ung og frisk herreduft

Anmeldelse af Shanelle Blue, inspireret af Chanel de Bleu

Shanelle Blue fra Eliteparfumer er inspireret af Chanel de Bleu, en af de nyere Chanel-dufte til mænd.

Ved første spray er det en super frisk og sommeragtig duft, der møder mig. Der er helt sikkert tale om en parfume, der har citrus helt med fremme i topnoterne. Men udover den friske citrusduft, som for øvrigt er dejlig kompleks med nuancer af både citron, grapefrugt og frisk ingefær, er der også en undertone af noget maskulint og træagtigt.

Efter den er tørret lidt ind på huden, kan jeg også dufte patchouli og flere krydrede noter, som dog aldrig tager over, men som blander sig med de friske noter fra citrus og nu også en smule friske blomster, på en skøn måde. Det er en dejlig frisk og ung duft, som frembringer billeder af sommer, sol og friske cocktails. Faktisk dukker der også en mynte-note op i duften, som sammen med citrusfrugterne næsten kan få tankerne ledt hen på en lækker mojito.

En duft som kan tiltrække kvinder

Jeg er temmelig vild med den her duft på min mand, og jeg tror, at det er en duft, som mange kvinder vil kunne lide på en mand. Den er dejlig frisk, samtidig med at den absolut er maskulin og sexet. Min mand synes også det er en god duft, som han absolut kunne forestille sig at bruge.

”For mig er det her en duft, jeg ville tage på til en date eller en aften i byen,” siger han.

Selvom den superfriske duft har mere end et snert af sommer over sig og ville virke super forfriskende på en varm sommerdag, er det alligevel en duft, der ville kunne bruges året rundt. Det er den kompleks nok til, med de mange underliggende og spændende noter, som blander sig med det friske og umiddelbart klassisk maskuline.

Køb Shanelle Blue som Eau de parfume spray

Køb shanelle bleu som parfumeolie

 

Læs også

 

Parfumeanmeldelse af Creedz, aventis

Parfumeanmeldelse af Inveectus


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/parfumebloggen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
2 Kommentarer
Efterlad et svar

blog indlæg

Parfumeanmeldelser

Kontaktoplysninger

Buddinge Hovedgade 163
2860 søborg

Webshop: www.eliteparfumer.dk
e-mail : info@eliteparfumer.dk
FB: www.facebook.com/eliteparfumer

Email subscription

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage nye indlæg & gode tilbud
Name
Email *